Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vizyon: Çağdaş ve gelişmiş bir Türkiye için geleceğimiz olan çocuklarımıza uluslararası standartlar doğrultusunda eğitim olanağı sağlayan başarılı bir okul öncesi kurumu olmak.

Misyon: Çocukların özgür, güven ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak bedensel, duygusal, zihinsel, sosyal, ahlaki ve kişilik gelişimlerini sağlamak, özgüveni yüksek, özgür düşünen, yaratıcı, keşfetmekten ve öğrenmeden zevk alabilen, kendisini özgürce ifade edebilen, yaparak-yaşayarak öğrenen , geleceğe yön verecek mutlu çocuklar yetiştiren bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08:00 - 13:00 Öğlen: 13:00 - 18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 200 öğrenci

WEB - https://sakaryavhbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mah.709.Sok No6 Serdivan /SAKARYA Serdivan Özel Altınküre Okulları arkası

Yerleşim Yeri - Bahçelievler Mah. 709. Sok. No:6 Serdivan/ SAKARYA

Ulaşım Tutanatan Kavşağından Toyota İlk Yardım Hastanesi yönüne girildikten sonra sağda ikinci sokakta

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yaklaşık olarak il merkezine 8 Km İlçe Merkezine 1 Km