DEĞER'Lİ DOĞAM PROJESİ BEZ ÇANTA DEFİLESİ

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri "Değerli Doğam Projesi" kapsamında veli katılımı ile  "Bez Çanta Defilem" etkinliği düzenledi. Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu 1. Uygulama Dönemi Konsorsiyumu görünürlük faaliyeti olarak gerçekleştirilen defile  ile "Sorumlu Tüketim"  ve "Bez Çanta" kullanımına dikkat çekmek hedeflenmiştir. Müdürlüğümüz Erasmus+ Planı hedefleri arasında yer alan çevre ve iklim değişikliği farkındalığı oluşturma, doğa temasına dikkat çekme ve yaygınlaştırma amaçlı çalışmalar proje kurucusu olan Serdivan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ile proje paydaşları Erenler Anaokulu, Minaözdoğancı Anaokulu, Hendek Yenimahalle Anaokulu, Karasu Şerifebacı Anaokullarının katılımıyla yürütülmektedir.    Erasmus+ etkinlikleri kapsamında Sakarya'da "Doğa" temasına dikkat çekilirken, projenin diğer okullarda da yaygınlaştırılması amaçlanıyor.   Okulumuzun yıllardır yürüttüğü  ve bu yıl eTwinning platformuna da taşınan "Değerli Doğam Projesi"ne sonradan dahil olan proje ortakları arasında Sakarya'dan Erenler Anaokulu, Hendek Yenimahalle Anaokulu, Minaözdoğancı Anaokulu, Karasu Şerifebacı Anaokulu, Hamdi Akverdi İlkokulu ile Romanya'dan GRĂDINIȚA CU PROGRAM SĂPTĂMÂNAL, FLOAREA DE LOTUS ve LOC: ODOREU okulları yer alıyor.   Kurucusu olduğumuz "Değerli Doğam Projesi" ile "Doğa" farkındalık çalışmalarının kartopu gibi büyüyerek Sakarya'dan Türkiye'ye ve dünyaya ulaşması hedefleniyor.

31.03.2022 254

31-03-202231-03-2022